2014. március 16., vasárnap

Monica kendője

Régi szenvedélyem ,a kötés ismét lázba hozott :) Szebbnél szebb fonalakt láttam a boltban. Rátaláltam  a fészen a Gombolyda-közös kötés csoportra és nem tudtam ellenállni ennek a mintának:
I T T megnézhetitek  Igaz még életemben nem kötöttem ilyet, de szerintem épp itt az ideje :D
De már gyűjtögetem a kendő mintákat !  :)

A minta leírását részletekben kapjuk, már a harmadiknál járunk és ebből az elkészült első kettőt most megmutatom nektek. Az első részt nem volt nehéz megkötni, elsőre sikerült!
Na de aztán a következővel már akadtak gondok.  Természetesen a végén veszed észre, hogy valamit  még az elején elrontottál.  Szóval lebontottam és még egyszer megcsináltam  :)   Ezt a fotó most jól sikerült. A fonal színátmenetes, eddig egész jó helyen váltódnak a színek.Már a harmadik résznél járok .... nemsokára az is meg lesz.   Kíváncsi vagyok, de nagyon ... csak ahhoz át kell tennem egy hosszabb körkötőre, már így is sok szemmel kell kötni....és ez még csak nőni fog :)

..és íme a harmadik rész is kész :) Véletlennek  köszönhetően egész jól jön ki a színátmenet :) Nem tudatosan  lett ilyen, csak nem akartam nagyon nagy kendőt kötni és kihagytam egy mintaegységet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...